Keittiön välitilan lisävalaistus toteutettu Puusepänliike Ihalaisen Ay:n toimittamilla tuotteilla.

Keittiön valaistus kuntoon toimivilla valaistusratkaisulla

Oletko ajatellut lisääväsi keittiösi valoisuutta? – Katso saatavilla olevat LED-tuotteet, joilla saat lisättyä keittiön valaistusta

Valoa keittiöön

Törmäätkö usein arjessasi siihen, että keittiössä työskentelemisestä ei meinaa tulla yhtään mitään valon puutteen takia. Esimerkiksi et näe seinäkaappien alle ollenkaan, koska sinne kattovalaistus ei voi valaista tai toinen ongelma tilanne, jossa olet mittaamassa ruoka- aine määriä, mutta et näe asteikkoa. Edellä mainitut esimerkit ovat vain pieni murto-osa ongelmista, mitä kaikkea huono valaistus saa aikaan keittiössä.

Toinen tulokulma voi olla myös ulkonäöllisesti. Keittiöstä saadaan heti modernimman näköinen, kun siihen lisätään hieman lisävalaistusta. Esimerkiksi lisävalaistus voi olla keittiön tasojen alapintaan asennettava LED-nauha valaistus.

 

LED-nauha

LED-nauha on yksi yleisimmistä valoratkaisuista, sillä LED-nauhoissa yhdistyvät monet hyvät ominaisuudet. LED-nauhan parhaimmat edut ovat:

·       soveltuu pieniin tiloihin

·       helppo asennettavuus

·       pituuden muokkaus

·       vähäinen energian kulutus

·       esteettinen ilme

·       monipuoliset valo värilämpötilat

 

Työpistevalo

Välitilaan asennettavat työpistevaloilla saadaan hoidettua keittiötasojen valaistus, sekä työpistevalossa on sähkö- ja USB-pistorasia. Työpistevalaisimien monipuolisten pituus vaihtoehtojen ansiosta voidaan valaisin asentaa useisiin käyttökohteisiin.

 

Led spotit

Tyylikkäillä eri väristen LED-spottivaloilla saadaan aikaan lisää valoa keittiöiden välitilaan. Valojen valovärisävyjä on saatavilla usealla eri vaihtoehdolla. Spottivaloja on myös saatavilla himmennys toiminolla sekä sähkö- tai USB-pistorasialla.

 

Älä enää kärsi pimeästä keittiöstä

Onko keittiössäsi pimeää ja haluaisit nyt saada valaistukseen liittyvät asiat kuntoon vai olit kenties ajatellut nostaa keittiösi ulkonäköä lisävalaistuksella? Kaikkiin edellä mainittuihin tilanteisiin ja muihin keittiön valaistukseen liittyvissä tapauksissa Puusepänliike Ihalainen ay tarjoaa laajan tuotevalikoiman sekä asiantuntevan asiakaspalvelun monien vuosien kokemuksella. Otathan yhteyttä meihin yhteydenotto sivujen kautta ja kerro meille minkälaisia valaistusratkaisuja olisit vailla.

0
Feed