Puusepänliike Ihalaisen Ay:n valmistamat tyylikkäät WC-kaluste kokonaisuus.

Kylpyhuonekalusteet ja WC-kalusteet – Katso tärkeimmät asiat kalusteiden suunnittelusta ja toteutuksesta

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon hankkiessa Kylpyhuone- ja wc-kalusteita? Lue nämä vinkin ennen kalusteiden ostamista.

Kylpyhuone ja WC-kalusteiden suunnittelu

Kylpyhuone- ja WC-remonttia aloittaessa olisi erittäin tärkeää suunnitella minkälaisiin paikkoihin halutaan kalusteita, mitenkä paljon kalusteet altistuvat vedelle ja minkälaisilla tuotteilla tehdään toteutus. Suunnittelun kannalla yksi tärkeimmistä asioista on kuinka paljon kalusteet tulevat altistumaan vedelle. Mitä lähempänä kalusteet ovat suihkua, sitä enemmän kalusteilla tulisi olla myös kosteudenkestävyyttä. Toinen tärkeä asia suunnittelun kannalta on tilojen koko. Kalusteet tulisi aina mahtua tiloihin sekä siellä pitäisi pystytä liikkumaan vaivatta. Lisäksi viemäröintien ja vesiputkien paikat tulisi huomioida suunnittelussa.

 

Kaappi

Kaappia tai kaappeja suunniteltaessa tulisi olla tiedossa juuri alussa mainittu kosteuden altistumisen määrä, sillä se auttaa valitsemaan oikeanlaiset materiaalit tuotteisiin. Materiaaleina on kosteuden kestävä melamiinipintainen lastulevy tai vedenkestävää massiivilaminaattia. Kaappeja on saatavilla eri leveyksillä ja syvyyksillä. Kysy lisää kaappien kokoluokista myyjiltämme, näin pystytään myös huomioimaan kaappien soveltuvuus tiloihin.

 

Ovet ja etusarjat

Ovien ja etusarjojen monipuolisten värivaihtoehtojen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta saadaan aikaan merkittävimpiä vaikutuksia kalusteiden tyyleihin. Ovien ja etusarjojen valinnoissa tulisi myös ottaa huomioon tilojen kosteus. Jos valinnoissa ei huomioida kosteutta ovet alkavat turpoamaan ja halkeilemaan, jolloin ne menevät myös hyvin todennäköisesti pilalle. Käyttömukavuuden lisäämiseksi ovien saranoita ja etusarjojen liukukiskoja on saatavilla vaimentamattomana tai vaimennettuina.

 

Allas ja hana

Laadukkaita vettä ja kulutusta kestäviä valumarmori-, teräs- ja posliinialtaita voidaan asentaa kalusteisiin tai vaihtoehtoisesti myös upottaa tasoihin. Valumarmorialtaita voidaan myös tehdä haluttuihin eri leveyksiin erikoismittatilaustyönä. Lisäksi Erikoismittatilaustöitä voidaan myös valmistaa kahdella altaalla.

Saatavilla monien eri valmistajien hanoja, joissa yhdistyy muotoilu, laatu ja ominaisuudet. Yksi kätevimmistä ominaisuuksista on sähköohjatut kosketusvapaat hanat, jotka lisäävät kivasti arjen sujuvuutta. Toinen hyödyllinen ominaisuus on, että nykyaikaisien hanojen suunnitteluissa on otettu huomioon vedenkulutus. Valikoimassa on hanoja kromisena, mustana, valkeana, kuparisena sekä harjattuna messinkisenä.

 

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapeilla saadaan yhdistettyä kätevästi kolme tärkeää elementtiä, jotka ovat säilytys, peili ja valo. Peiliovien käytännöllisyyttä on lisätty hidastetuilla saranoilla, joiden ansiosta voidaan peilailla erikulmista. Säilytystilojen avulla saadaan helposti tavarat piiloon ja samalla myös vapautettua tilaa tasopinnoilta. Valaistus on toteutettu nykyaikaisilla energiaa säästävillä LED-tekniikalla. Pelkistetyn tyylin ystäville on myös tarjolla pelkkiä peilejä LED-valoilla tai ilman valoja.

 

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeiden pienten muutosten ansiosta voidaan lisätä vaivattomasti kylpy- ja WC-tilojen mukavuutta, samalla ne antavat myös tiloille viimeistellyn lopputuloksen. Saatavilla olevat lisätarvikkeet:

·       jäteastia

·       kalustejalat

·       lokerikot

·       nupit

·       pohjamatot

·       vetimet

·       koukut

·       WC-harjateline

·       WC-paperiteline

·       Leiju-lokerikot

 

Uniikki kokonaisuus vai valmispaketti?

Asiakkaille voidaan luoda edellä mainittujen tuotteista kaunis omalaatuinen kokonaisuus, jossa voidaan valita asiakkaan haluamat tuotteet ja materiaalit yksitellen omien mieltymysten mukaan. Yksilöydyissä ratkaisuissa mahdollistaa myös tehokkaan tilankäytön, jonka ansiosta saadaan turhat tilat hyötykäyttöön.

Toinen helppo ratkaisu on valita monilla mitoituksilla olevia kylpyhuonekaluste valmispaketteja, jotka sisältävät allaskaapin, jalat, altaan, vesilukon sekä asiakkaan valitsemat nupit tai vetimet. Valmispakettien ovi valikoima koostuu harmaista, puu kuvioiduista sekä valkeista eri kiiltoasteisista ovista.

Jos olit suunnitellut Kylpyhuone tai WC-remonttia tai vasta nyt kiinnostus heräsi aiheeseen, niin olethan yhteydessä Puusepänliike Ihalainen ay:hyn. Yhteystietomme löytyvät kootusti yhteydenotto sivuilta.

0
Feed